20 års jubilæum 5. april 2022

April 2022 kan Tusindben fejre 20 års jubilæum. I de 20 år har vi gået vores ture hver uge undtagen i juli måned. Vi kan snart runde vores næste Tusindben, nemlig 53.000 ben. Så 26.500 personer har deltaget i turene. Det plejer vi at markere med en kop kaffe/te og et stykke kage, når turen slutter. Men denne gang gør vi noget mere ud af det.

Den 5. april mødes vi kl. 18.30 ved Arena Aabenraa, og derfra går vores gåture denne aften. Vi går en 6 km rute, som eventuelt bliver dubleret den anden vej rundt, og en 7 km rute, som også kan dubleres. Turledere går forrest. De kender ruten og lægger tempoet, så holdet kan gå samlet. Denne aften går vi også en kortere rute, som passer bedre til ”Tusindbenveteraner”, altså nogen, som har gået med tidligere. Men nye deltagere kan også fint vælge den kortere rute.

Undervejs på turen får vi snakket godt sammen, får frisk luft i ansigt og lunger og får oplevet den natur, vi går igennem. Og ikke mindst får vi en god gang træning.

På den måde oplever vi en typisk Tusindbenaften.

Kl. 20 er turene færdige. Vi er igen ved Arena Aabenraa. Og så går vi ind og tager plads i cafeen, hvor kaffe/te og brødtorte venter os. Vi lægger op til en hyggelig stund sammen, og måske sker der også lidt mere for at fejre Tusindben. Gode indslag er velkomne.

Som sædvanlig er det gratis at deltage, og der er ingen tilmelding. Man kommer bare og går med – med sine gode forventninger. Tag tøj og sko på efter vejret – Tusindben har gået i al slags vejr.

Vi håber meget at blive mange denne aften – både de faste deltagere, veteranerne, som ikke går med længere, og meget gerne nye deltagere, som kan få lejlighed til at smage på Tusindben og blive smittet af samværet og aktiviteten.